Stichting Vox Humana werkt al een aantal jaren samen met Marco. Hij verzorgt voor ons het ontwerp van alle middelen waarmee wij onze activiteiten onder de aandacht brengen. Het gaat hierbij om drukwerk zoals flyers, affiches, advertenties en programmaboekjes. Maar ook om diverse varianten van online banners die we gebruiken op onze website en social media. Gebaseerd op onze huisstijl worden per jaar alle middelen ontworpen en dat zorgt voor een consistent en herkenbaar beeld.
Marco staat open voor suggesties en commentaar maar houdt zijn kritische blik als vakman. Hij werkt accuraat, heeft oog voor ieder detail en weet voor elk vraagstuk een creatieve oplossing. Zijn betrokkenheid is niet alleen fijn, het betekent ook dat je nauw samenwerkt aan projecten. Als je samen gaat voor het beste resultaat geeft dat veel voldoening. Daarom kan ik Marco als persoon, zijn deskundigheid en zijn werkwijze van harte aanbevelen!
Jan Flikweert - Secretaris Stichting Vox Humana
Ik heb Marco leren kennen als een zeer gedreven en vriendelijk persoon, met veel kennis van zaken. Wij hebben hem tijdelijk als dtp-er ingehuurd en hij volbracht niet alleen de taken, maar dacht ook graag mee hoe werkzaamheden nog efficiënter konden. In eerste instantie voor 2 maanden, maar het werd bijna een jaar dus dat zegt wel iets over de mate van tevredenheid.
Henriëtte van de Maat – Managementassitente Commerciële Zaken Erdee Media Groep
Marco heb ik leren kennen als een vriendelijk, fijn en vakkundig persoon om mee samen te werken. Hij is zeer gedreven en heeft passie voor zijn werk. Daarnaast veel kennis van zaken en weet elke opdracht tot in de puntjes uit te voeren. Ondertussen hebben we een prettige samenwerking van al ruim 10 jaar!
Esther Wijnne - Allround medewerker bij Wijnne Betongroep & bij Wijnne Projectbegeleiding
Marco is een vakman pur sang. Een DTP'er met veel oog voor detail die zich met het (marketing)vak mee-ontwikkelt, door naast offline ook online media te maken. Van brochure tot online-video, Marco zorgt voor een consistente, foutloze opmaak. Daarmee levert hij een belangrijke bijdrage aan de groei van Prominent.
Marcel Aalders RM - Merkpositionerings- en marketingstrateeg. Marketingdirecteur Prominent
Marco en ik hebben intensief samengewerkt aan het magazine Woonstijl. Marco als vormgever/dtp'er en ik als redacteur. Aan die samenwerking bewaar ik nog steeds goede herinneringen. Marco is een echte vakman, gedreven, uitermate precies en ook nog eens een zeer prettige collega. Hij voelt zich erg betrokken bij alles wat hij doet en gaat alleen voor het allerbeste. Het was een genot om met zo'n professional te werken!
Madelon Mouw - Senior editorial manager at LBL
Back to top